BETAALBARE EN TRANSPARANTE WERVING EN SELECTIE OPLOSSINGEN VOOR MKB BEDRIJVEN

Over ons

Een goede wervingscampagne begint met een stevige fundering!

Van den Hoef MKB W&S en atHoning “online meerwaarde” bundelen krachten in MKB Werving&Selectie!

 

Betaalbare en transparante werving en selectie oplossingen voor MKB bedrijven. Dat is iets waar Peter en Anton beiden sterk in geloven en voor staan.

Door deze samenwerking kunnen wij MKB bedrijven nog beter van dienst zijn en ondersteunen in betaalbare werving en selectie oplossingen voor uw vacatures.

Peter van den Hoef heeft jarenlange ervaring op het gebied van financiën en werving&selectie met zijn bedrijf van den Hoef MKB Werving&Selectie. Met een eigen visie en aanpak maakt hij het onderscheid in de reguliere en vaak hectische wereld van werving&selectie. Peter gelooft stellig dat voor het overgrote deel van de vacatures geen kostbare werving en selectie trajecten nodig zijn. Waarbij transparantie, efficiency en een professionele persoonlijke aanpak tegen een fair tarief het onderscheid maken. Voor meer info zie mkb-werving.nl

Anton Honing van atHoning “online meerwaarde” is al jaren actief op het gebied van Social Media en online Marketing en Communicatie. Waarbij hij speciale nadruk legt op de online kansen voor MKB bedrijven op het gebied van branding, marketing, sales en werving. En op het onderdeel werving heeft gemerkt dat MKB daar kansen laat liggen. De afgelopen periode heeft atHoning diverse MKB bedrijven online vakkundig en praktisch ondersteund met het promoten van vacatures en zoeken naar geschikte kandidaten. Waarbij met name de zakelijke netwerktool bij uitstek LinkedIn voor veel MKB bedrijven grote kansen biedt.
Voor meer info zie athoning.nl

Peter en Anton zijn beide ervaren en gedreven vakmannen die van mening zijn dat veel MKB bedrijven daarvoor nu te veel betalen zonder helder inzicht te krijgen in de prestaties en de geleverde inspanningen van de ingekochte werkzaamheden.

Door de bundeling van onze krachten krijgt u van ons een transparante, betaalbare aanpak waarbij u exact inzicht krijgt wat u van ons kunt verwachten. Dus zonder verassingen of verplichtingen vooraf en achteraf.

Bent u op zoek naar geschikte kandidaten voor uw vacatures? En wilt u daarvoor geen dure oplossingen en inzicht in de kosten die u maakt? Waarbij u helder in beeld heeft wat u kunt verwachten?

Dan staat MKB Werving&Selectie voor uw klaar.

Wij komen graag met uw bedrijf in contact, neem contact op met Peter of Anton.

 

Vriendelijke groet,

Peter 06  264 28 224 / peter@mkbwervingenselectie.nl


Anton 06 115 81 126   / anton@mkbwervingenselectie.nl

MKB Werving en Selectiebureau